SMS-lån med direktutbetalning till Danske Bank

Söker du efter ett sms lån som erbjuder direkt utbetalning till Danske Bank? Vi på Lånoo hjälper dig att hitta rätt låneföretag som låter dig låna pengar snabbt.

Jämför lån som betalar ut direkt till Danske Bank

Sidan innehåller annonser.

Finns det lån med direktutbetalning till Danske Bank?

Ja, det finns flera långivare som erbjuder direktutbetalning till Danske Bank. Det här innebär att du som är kund hos Danske Bank kan få ett lån som betalas ut på en gång så att du får pengarna samma dag, ofta får du svar på några minuter.

I vissa fall går det också att få pengarna under kvällar eller helger, men då krävs det att långivaren använder ett automatiskt system för att bevilja lån.

Grundkrav för ett smslån med direktutbetalning

För att du ska bli beviljad ett smslån med direktutbetalning måste du uppfylla några krav. Dessa är grundkrav, varje långivare har sedan också egna krav som måste uppfyllas. Välj alltid en långivare där du uppfyller alla krav.

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Du måste ha ett svenskt personnummer.
  • Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden.

Direktlån till Danske Bank trots betalningsanmärkningar

Många långivare kräver att du inte har några betalningsanmärkningar. Det finns samtidigt några låneföretag som beviljar sms lån även om du har anmärkningar. Ofta har långivarna då kravet att du inte har fått någon ny på minst 6 månader och det finns en gräns på hur många betalningsanmärkningar du får ha.

Nackdelar vid ett lån med direktutbetalning till Danske Bank

Höga räntor

Mikrolån som du har i någon månad kan vara dyra på grund av höga räntor. Titta alltid på den effektiva räntan och jämför mellan olika långivare, genom att välja rätt låneföretag kan du få en bättre ränta. SMS-lån med direktutbetalning från Danske Bank är ofta högkostnadskrediter.

Undvik onödiga och impulsiva smslån

Smslån innebär alltid en kostnad och kan påverka din ekonomi. Det är därför viktigt att du inte tar ett sms lån i onödan, försök att hålla dig till lån när det är akut och du inte har något annat alternativ. Har du en osäker ekonomi är det ännu viktigare att undvika impulslån.

Så fungerar ett sms lån med direktutbetalning till Danske Bank

För att du ska kunna ta ett lån måste du först hitta en långivare som passar dig och dina behov. När du är inne på deras hemsida så börjar du med att ange hur mycket pengar du vill låna och under hur lång tid. Du kommer sedan att behöva ange dina personuppgifter och bekräfta dessa, det här gör du vanligtvis med BankID.

Det här krävs för en direktutbetalning till Danske Bank

Gör en korrekt ansökan

Det är viktigt att allt stämmer när du fyller i dina uppgifter. Blir något fel så kommer det här att märkas när man gör en kreditupplysning och din ansökan kan då dröja. Kontrollera att allt stämmer innan du skickar in din ansökan.

Har låneföretaget ett automatiserat system är det framförallt kreditupplysningen som är avgörande. Är din deklarerade inkomst lägre än deras krav blir du till exempel automatiskt nekad.

Skicka in din ansökan i tid

Följ alltid långivarens öppettider, det är under dessa tider som ansökningar behandlas. Exakt vilka tider som gäller kan variera men det är i många fall säkrast att skicka in din ansökan under förmiddagen. Det kan också finnas långivare som erbjuder utbetalningar dygnet runt, då är öppettider inte lika viktiga och du får ofta ett svar direkt.

Långivaren måste använda samma bank

För att det ska vara möjligt med en direktutbetalning måste du använda samma bank som långivaren. Kontrollera därför att låneföretaget erbjuder direktutbetalningar till din bank, har du en annan bank kan det istället ta allt från ett par timmar till en bankdag.

Du måste använda BankID

Idag kräver de flesta långivare att du signerar din låneansökan med BankID, vilket gör det möjligt att få in sin ansökan omedelbart. I många fall kan du få ett preliminärt svar direkt på skärmen. Hittar du en långivare som inte använder BankID måste du istället få hem papper som ska signeras.

Lån med direkt utbetalning på helgen till Danske Bank

Det är inte vanligt med långivare som erbjuder utbetalningar under helger eller nätter, men det kan förekomma. När långivaren inte erbjuder detta så behandlas din ansökan istället under nästa bankdag.

Frågor & svar om direktutbetalning till Danske Bank

Författaren

Erik Söderlund

Senast uppdaterad: 21 juli, 2022