Sms lån med direktutbetalning till Handelsbanken

Söker du efter ett sms lån som erbjuder direktutbetalning till Handelsbanken? Låt oss på Lånoo hjälpa dig välja rätt långivare. Vi har gjort en grundlig genomgång av alla långivares krav, villkor och utbetalningstider.

Jämför långivare som betalar ut direkt till Handelsbanken

Sidan innehåller annonser.

Topp 10 bästa lånen med direktutbetalning till Handelsbanken 2022:

 1. Ferratum
 2. Lumify
 3. Klara Lån
 4. Monara
 5. Saldo
 6. Mobillån
 7. Snabbfinans
 8. Säkerfinans
 9. SMSPengar
 10. Tryggkredit

Lån snabbt med direkt utbetalning till Handelsbanken

Söker du efter ett lån direkt till Handelsbanken? Ett lån med direktutbetalning kan komma till användning i nödsituationer då en utgift dykt upp som du inte räknat med. I denna genomgång av direktlån till Handelsbanken hittar du långivare som erbjuder direktlån till Handelsbanken.

Grundkrav för sms lån

Alla låneföretag har en rad olika krav för att du ska få ett snabblån. Exakt vilka krav som gäller kan skilja sig åt men det finns fyra . Dessa kan bland annat vara:

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Du måste vara fri från skulder hos Kronofogden.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.

Det finns däremot en del andra krav som kan tillkomma. Det finns till exempel långivare som kräver att du ska vara 20 eller 21 år gammal. Det är även vanligt att långivare har ett inkomstkrav, det brukar vara på runt 100 000 till 120 000 kronor per år.

Innan du tar ett lån bör du därför alltid dubbelkolla vilka krav som låneföretaget ställer. En del har lägre krav medan andra har mycket högre krav.

Du måste låna med BankID för direktutbetalning

För att få en direktutbetalning så måste du låna med BankID. Om du inte har det så tar det istället flera dagar att få lånet godkänt, eftersom papper måste skickas hem till dig först.

Fördelar med direktutbetalning till Handelsbanken

Om du använder Handelsbanken så kan du få dina pengar snabbt när du använder en långivare som har ett konto på Handelsbanken. Du kan då få pengarna direkt när din ansökan har godkänts.

Det här kan vara viktigt när man har ett akut behov av pengarna. Då har man kanske inte möjligheten eller lusten att vänta och vill ha pengarna samma dag.

Nackdelar med snabblån direkt till Handelsbanken-kontot

Mikrolån är redan dyrare än andra lån och risken finns att ditt lån blir väldigt dyrt. Det är därför man ska jämföra mellan olika långivare och titta på deras effektiva ränta. Det kan också vara bra att titta på vilka andra avgifter som finns för att få lånet billigare.

Uppläggningsavgiften är ett exempel på en avgift som ofta kan ligga på flera hundra, och kan göra lånet mycket dyrt.

Ta endast lån när det behövs

En nackdel med smslån i allmänhet är risken att man tar onödiga lån. När du kan få pengarna inom loppet av ett par timmar så finns det en risk att du tar impulsiva lån som du vanligtvis inte skulle ta. Fundera på om du behöver lånet, annars kan det vara en onödig kostnad som belastar din ekonomiska situation.

Handelsbanken – Populär bank men få långivare som erbjuder direkt utbetalning

Handelsbanken är en av Sveriges större banker tillsammans med bland annat SEB, Swedbank och Nordea och det är många som idag använder deras tjänster. Det är därför inte heller ovanligt att låntagare har Handelsbanken och gärna vill ha direktutbetalning till sina konton där.

Det är tyvärr inte många långivare som erbjuder sms lån med direktutbetalning till Handelsbanken. Vi håller koll på marknaden och uppdaterar våra listor när nya dyker upp.

Så här går ansökan av lån med direktutbetalning till Handelsbanken till

Under din ansökan finns det en del saker du måste hålla reda på som kan komma att påverka din ansökan. Det handlar bland annat om saker som påverkar om du får en direktutbetalning, eller som kan avgöra om du ens får ett lån till att börja med.

Hur korrekt din ansökan är

Det är viktigt att allting i din ansökan faktiskt stämmer och är korrekt angivet. Alla långivare utför en kreditupplysning och om något i den inte stämmer när dina uppgifter jämförs så kommer det att dra ut på din ansökan. Ett vanligt exempel är att din inkomst som du angett inte är densamma som syns i din kreditupplysning. Då kommer långivaren i många fall att först kontakta dig för att kontrollera dina uppgifter, det här drar såklart ut på tiden.

Tidpunkt för ansökan

När du skickar in din ansökan kommer i många fall att vara avgörande. Det är bäst att du skickar in den under deras öppettider, gärna så tidigt som möjligt. En del långivare har automatiska system för att bearbeta ansökningar, men det är inte lika vanligt.

Tillgång till BankID

När du ska skicka in din ansökan är det viktigt att du använder ditt BankID för att godkänna avtalet och verifiera dina personuppgifter. Gör du inte det så kommer långivaren istället att skicka hem avtalet till dig, du får sedan skriva under och skicka in det. Då kan det istället ta flera dagar för dig att få pengarna. Du kan med andra ord inte få en direktutbetalning om du tar ett lån utan BankID.

Lån med direkt utbetalning på helgen till Handelsbanken

En del långivare kan erbjuda direktutbetalning på helgen till Handelsbanken, men det är inte vanligt. För att låneföretaget ska ha den möjligheten så måste man ha personal som jobbar helg eller ett automatiskt system. Titta på vilka öppettider som långivaren har för att kontrollera det här, ofta anger man också på hemsidan om man erbjuder helgutbetalning för sina snabblån.

Frågor & svar om direktutbetalning till Handelsbanken

Författaren

Erik Söderlund

Senast uppdaterad: 8 maj, 2022