Sms lån med direktutbetalning till SEB

Om du söker efter ett lån med direktutbetalning till SEB så har du kommit till rätt sida. Vi på Lånoo har analyserat alla långivare som erbjuder direktutbetalningar till SEB.

Jämför långivare som erbjuder sms lån med direkt utbetalning till SEB

Sidan innehåller annonser.

Kan man få ett SMS lån direkt utbetalt till SEB?

Ja, du kan få ett lån direkt utbetalt till ditt SEB-konto. Flertalet långivare erbjuder direkt utbetalningar till dig med SEB, och vissa erbjuder även dygnet runt utbetalningar. För att du ska kunna få lånet utbetalt direkt krävs det att långivaren också har ett konto hos SEB.

Det viktiga är att långivaren har automatisk handläggning vilket innebär att du kan få besked direkt och lånet utbetalt lika snabbt. Ifall de erbjuder manuell handläggning och du ansöker inom deras öppettider får du ofta svar inom 2 timmar.

Grundkrav för ett sms lån

När du ansöker om ett lån så finns det en del grundkrav som du måste uppfylla enligt lag. Dessa är:

Utöver dessa grundkrav kan långivare sätta egna krav. Det kan till exempel handla om inkomstkrav, ett högre ålderskrav eller krav på att du inte har några betalningsanmärkningar.

Att tänka på för att få lånet utbetalt direkt till ditt SEB-konto

Korrekt information i ansökan

Det här kan låta som en självklarhet men det är viktigt att du dubbelkollar din ansökan innan du skickar in den. Kontrollera framförallt att dina uppgifter stämmer. Anger du annat än det som hämtas in från din kreditupplysning så kommer långivaren i många fall att först behöva stämma av uppgifterna med dig. Ofta innebär det här att man ringer dig, detta sker enbart under långivarens öppettider.

Tidpunkt för ansökan

Direktutbetalning betyder inte per automatik att du kan få pengarna dygnet runt. Om du vill få pengarna så snabbt som möjligt bör du titta på vilka öppettider låneföretaget har. Ju tidigare du skickar in ansökan under dessa öppettider desto bättre, gärna på förmiddagen.

Automatisk handläggning utanför öppettider

Om du vill ha pengarna utbetalda till ditt SEB-konto utanför långivarens öppettider måste du säkerställa att långivaren använder sig av automatisk handläggning. Automatisk handläggning gör det möjligt att få lånet utbetalt dygnet runt, på veckans alla dagar. Detta till skillnad av manuell handläggning där det kräver att du ansöker inom långivarens öppettider.

Det är extra viktigt att uppge rätt information. Ifall du behöver komplettera din ansökan kan utbetalningen dra ut på tiden.

Ha samma bank som långivaren

För att du ska kunna få ett sms lån med direktutbetalning till SEB så måste långivaren ha samma bank som dig. Många långivare har idag konton hos flera olika banker just för att kunna erbjuda utbetalningar snabbt. Du finner vilka banker respektive långivare använder sig av i vår lista.

Tillgång till BankID

Idag så kan du använda ditt BankID för att söka ett lån. Det här innebär att när du har gjort din ansökan och fått ett erbjudande så kan du godkänna avtalet med ditt BankID. Lånar du utan BankID krävs det en manuell process för att granska och godkänna din låneansökan.

Lån med direkt utbetalning på helgen till SEB

Flera långivare erbjuder utbetalning till SEB även på helgerna. Dessa använder sig av automatisk handläggning vilket gör det möjligt att bli beviljad lån även utanför öppettiderna. Detta betyder att du även kan få ett lån på natten. Se över långivarens villkor och vilken typ av handläggning de använder sig av.

Frågor & svar om direktutbetalning till SEB

Författaren

Erik Söderlund

Senast uppdaterad: 26 maj, 2022