Sms lån med direktutbetalning hos Swedbank

Är du på jakt efter ett bra och enkelt lån som du kan få med direktutbetalning till Swedbank? Vi gör det enkelt för dig att hitta det bästa lånet för dig och dina behov.

Jämför långivare som betalar ut direkt till Swedbank

Sidan innehåller annonser.

Topp 10 bästa direktlån till Swedbank 2022:

  1. Ferratum
  2. Lumify
  3. Klara Lån
  4. Monara
  5. SMSPengar
  6. Saldo
  7. Tryggkredit
  8. Mobillån
  9. Snabbfinans
  10. Säkerfinans

Lån snabbt med direkt utbetalning till Swedbank

Ibland behöver man låna pengar, ofta handlar det om en oväntad utgift där man snabbt behöver lite extra på kontot. Det är då aktuellt med någon form av snabblån, men ofta tar dessa en eller ett par dagar att få. Det är där sms lån med direktutbetalning till Swedbank kommer in.

Grundkrav för sms lån direkt till Swedbank

För att du ska få ett sms lån måste du först uppfylla långivarens krav. Långivare har lite olika krav men det finns en del generella krav som du alltid måste uppfylla för att få ett lån i Sverige:

Det är även vanligt med krav på inkomst, där 100 000 till 120 000 kronor i årsinkomst är det vanligaste kravet. Det finns även långivare utan inkomstkrav. Vissa långivare har en högre åldersgräns på 20 eller 21 år, och de allra flesta har en övre åldersgräns på 70 eller 75 år.

Sms lån med direktutbetalning till Swedbank trots betalningsanmärkningar

Du får inte ha aktiva skulder hos Kronofogden om du ska söka ett lån, det finns däremot lite mer flexibilitet när det gäller betalningsanmärkningar. Många långivare nekar låntagare som har anmärkningar, men det finns en del som är okej med det.

Det som kommer vara avgörande är hur många anmärkningar du har och hur gamla de är. Det är ofta att låneföretaget kräver att man inte har fått nya anmärkningar de senaste 6 månaderna. Det är också bra om man inte har alldeles för många UC förfrågningar.

Tips: Har du gjort många UC-förfrågningar på senaste tiden? Sök ett lån utan UC, då kan långivaren inte se att du gjort ansökningar genom UC.

Fördelar vid lån med direktutbetalning till Swedbank

Med ett sms lån med direktutbetalning kan du få dina pengar snabbt. Du behöver med andra ord inte vänta flera dagar för att få lånet. Det här är fördelen när din långivare också använder Swedbank.

Nackdelarna med snabblån direkt till Swedbank-kontot

Snabblån i allmänhet har ofta höga räntor, så det är viktigt att du jämför olika långivare innan du skickar in en ansökan. Det är inte bara räntan som kan vara hög, antalet avgifter kan också variera. Utöver räntan så kan det bland annat tillkomma en uppläggningsavgift, som hos vissa långivare kan vara på runt 500 kr eller mer.

Jämför den effektiva räntan hos de olika långivarna. Den effektiva räntan räknar även in avgifterna i räntan. Ofta är det avgifterna som gör snabblån dyrt.

Undvik impulsiva lån

En annan nackdel med snabblån med direktutbetalning är att det finns en högre risk att du tar ett impulsivt lån, alltså ett lån som du egentligen inte behöver. Det är därför bra att fundera på om du verkligen behöver pengarna, eller om det kanske är bättre att vänta ett tag och spara dina pengar. Ett lån är alltid förknippat med en kostnad och det kan vara bättre för din ekonomi att inte ta ett när det egentligen inte behövs.

Swedbank en populär bank för snabba utbetalningar

Swedbank är en stor bank i Sverige med cirka 4 miljoner svenska privatkunder och över 270 000 företagskunder. Det är därför inte ovanligt att låntagare använder Swedbank och vill ha en direktutbetalning så att man inte behöver vänta på pengarna som man har lånat.

Så här går ansökan av lån med direktutbetalning till Swedbank till

Att söka ett smslån med direktutbetalning till Swedbank är enkelt och går vanligtvis väldigt snabbt. Det kan däremot ta onödigt lång tid att få svar på din ansökan om du gör något fel. Det kan också göra att det tar längre tid innan du får ut dina pengar. Undvik därför dessa vanliga fallgropar.

Hur korrekt din ansökan är

Det är viktigt att du tar dig tid att fylla i din ansökan så att allting stämmer. Tänk på att en kreditupplysning kommer att utföras och om uppgifterna i den inte stämmer överens med din ansökan kan du bli nekad eller så kontaktar långivaren dig för att kontrollera uppgifterna.

Tidpunkt för ansökan

Vilken tid du skickar in din ansökan är också viktigt, titta därför på vilka öppettider långivaren har. Att skicka in den så tidigt som möjligt på dagen är bäst, då har du en bättre chans att få ut dina pengar samma dag.

Tillgång till BankID

När du ansöker om ett sms lån får du chansen att godkänna lånet med BankID, det här gör det också enkelt att bekräfta dina personuppgifter. Använder du inte BankID måste långivaren skicka hem papper till dig som du sedan ska fylla i. Det här gör alltså att det tar flera dagar att få lånet.

Lån med direkt utbetalning på helgen till Swedbank

En del långivare erbjuder utbetalningar på helgen, men det är inte jättevanligt. För att kunna göra det så måste du ha samma bank som långivaren, så det blir extra viktigt att du kontrollerar vilka banker som låneföretaget använder.

Frågor & svar om direktutbetalning till Swedbank

Författaren

Erik Söderlund

Senast uppdaterad: 18 maj, 2022